Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Endnu en gang åbner Peter Kær, Folkeuniversitetet og Gastronomisk Innovation dørene for en ny sæson i Kærs Kunstkafé.

Over fire kafé-aftener går kunsthistoriker og tv-vært Peter Kær på opdagelse i kunstens forunderlige verden i selskab med kunsthistorikere, musikere og en dygtig kok i Gastronomisk Innovation i Atelier 1B på Kultorvet.

Denne gang i kunstkaféen laver vi fire tydelige nedslag i kunsthistorien og tager fat på nogle af sværvægterne på tværs af tid. Kunstnere, der har inspireret og forundret. Giovanni Piranesi (1720-1778), Wilhelm Marstrand (1810-1873), William Turner (1775-1851) og Louise Bourgeois (1911-2010) repræsenterer et stort spænd af kunstneriske udtryk og tidsmæssige forskelle.

Det giver os muligheden for en udfordrende refleksion af tid og udtryk, for alle de nævnte kunstnere bliver udsat for en perspektivering, så vi kan mærke dem her og nu.

Det bliver en tour de force gennem udvalgte perioder og kunstnere i kunsthistorien, der tages under kyndig, kærlig og kunstnerisk behandling. Vi ser på, hvornår kunsten har flyttet grænser, udfordret vores forestillinger om kunst og vores måde at reflektere over livet på.

Samtalerne krydres med et musikalsk lydspor udført af en særdeles kompetent musiker. Og kokken Rasmus Leck Fischer sørger for, at der også er noget til smagssansen. Der serveres således en let ret, der matcher emnet for aftenen.

NB: Prisen er inkl. let og lækker aftensmad.

 

Share This Story, Choose Your Platform!