Indlæser Begivenheder

Kunstkafé med let aftensmad

Vi åbner dørene til en særlig aften i Kærs Kunstkafé på Restaurant Mark på Axeltorv i det centrale København.

Kunsthistoriker og tv-vært Peter Kær går på opdagelse i kunstens forunderlige verden i selskab med en kunsthistoriker, en musiker og Restaurant Marks køkkenchef Bendix Sixhøj Laursen, der tidligere har huseret på Søllerød Kro, Bistro Boheme og Restaurant Radio.

Edvard Munch er en af de mest berømte malere overhovedet. Men Munch er meget mere end ‘Skriget’ og ‘Madonna’. Denne aften har Kunstkaféen besøg af samlings- og forskningschefen fra Museum Jorn, Lucas Haberkorn, en af landets største kendere af symbolismens mester Edvard Munch.

Få en forståelse for Edvard Munchs værk, og få en dybere indsigt via aftenens mange nedslag i et langt kunstnerliv. Vi kommer forbi Munchs liv på sanatoriet hos doktor Jacobson i København, der blev et vendepunkt i Munchs liv. Vi besøger Munch som fotograf, som skaber af livsfrisen, banebrydende grafisk kunstner, som tung symbolist og som skaber af “livets lys”. Vi får også kigget på Munch som inspirator for Asger Jorn.

Samtalen krydres med et musikalsk lydspor udført af en dygtig musiker. Og kokken sørger for en let ret, så der også er noget til smagssansen.

NB: Prisen er inkl. let aftensmad. Drikkevarer købes separat.

Programmet for aftenerne:
17:30: Dørene åbnes
18:00: Maden kommer på bordet
18:45: Kunsten foldes ud
19:30: Pause
20:00: Kunsten foldes atter ud
20:45: Tak for i dag

Program:

  • Onsdag. 13/3/24 kl. 17.30 – 20.45
    Lucas Haberkorn, overinspektør og samlingschef, Museum Jorn og Peter Kær, cand.mag. i kunsthistorie og kulturformidling

Share This Story, Choose Your Platform!