Indlæser Begivenheder

Peter Kær vender pris-sedlerne på kunsten og gennemgår de dyreste malerier og de mekanismer, der er i spil, når kunsten bliver værdisat. Kan man overhovedet prissætte god kunst? Er idéen med kunst ikke grundlæggende, at vi via kunsten og uden betaling kan få mulighed for at reflektere over livet?. Vi kommer bl.a. forbi forrygende malerier af Picasso, Gustav Klimt, Rembrandt og Jackson Pollock. Derudover giver Peter og aftenens gæsteekspert deres egne bud på de 20 værker, der har størst værdi for dem lige her og nu.

Peter Kær og Folkeuniversitetet åbner dørene for en særlig aften i Kærs Kunstkafé.

Kunstkaféen er rykket ind i Restaurant Marks nyindrettede lokaler på Axeltorv i det centrale København.

Denne aften går kunsthistoriker og tv-vært Peter Kær på opdagelse i kunstens forunderlige verden i selskab med en kunsthistoriker, en musiker og Restaurant Marks køkkenchef Bendix Sixhøj Laursen, der tidligere har huseret på Søllerød Kro, Bistro Boheme og Restaurant Radio.

Det bliver en tour de force gennem en bid kunst, der tages under kyndig, kærlig og kunstnerisk behandling. Vi ser på, hvodan kunsten har flyttet grænser, udfordret vores forestillinger om kunst og vores måde at reflektere over livet på.

Samtalen krydres med et musikalsk lydspor udført af en dygtig musiker. Og kokken sørger for en let ret, så der også er noget til smagssansen.

NB: Prisen er inkl. let aftensmad. Drikkevarer købes separat.

Programmet for aftenerne:
17:30: Dørene åbnes
18:00: Maden kommer på bordet
18:45: Kunsten foldes ud
19:30: Pause
20:00: Kunsten foldes atter ud
20:45: Tak for i dag

Share This Story, Choose Your Platform!