Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

3/3: Gerhard Richter – sløret og klart
Denne aften er Gerhard Richter i søgelyset. Richter er kendt for en sitrende og grålig fotorealisme, men også hans arbejde med det abstrakte, med farver og lys har cementeret hans position som en af samtidens største kunstnere. Denne aften får Peter Kær besøg af kulturforskeren og anmelderen Torben Sangild, der hjælper os med at afdække betydningslagene og få større forståelse for kunstneren Gerhard Richter.

Samtalerne krydres med et musikalsk lydspor udført af en særdeles kompetent musiker.

Kokken Rasmus Leck Fischer tryller i køkkenet, så der også er noget til smagssansen. Der serveres således en lækker ret, der matcher emnet for aftenen.

NB: Prisen er inkl. let og lækker aftensmad.

Programmet for aftenerne:
17:30 Dørene åbnes
18:00 Maden kommer på bordet
19:00 Kunsten foldes ud
19:50 Pause
20:15 Kunsten foldes atter ud
21:00 Tak for i dag

Denne gang i kunstkafeen laver vi 4 tydelige nedslag i kunsthistorien og tager fat på nogle af sværvægterne på tværs af tid. Kunstnere, der har inspireret og forundret. Hieronymus Bosch, Francesco Goya, Gerhard Richter og Louise Bourgeois repræsenterer et stort spænd af kunstneriske udtryk og tidsmæssige forskelle. Det giver os muligheden for en udfordrende refleksion af tid og udtryk, for alle de nævnte kunstnere bliver udsat for en perspektivering, så vi kan mærke dem her og nu.